Jim Budd Content Contributor

After working in education in South East London for a number of years I changed course in 1988 and started writing about wine. Over the years I have contributed to a number of magazines – Decanter being the best known.

I am currently the chairman of the Circle of Wine Writers. I edited Circle Update, the newsletter of the Circle of Wine Writers, from 1991 to 2015.

A chance phone call in September 1996 from a fellow wine writer got me interested in drinks investment scams. At first the scams centred on barrels of whisky and Champagne for the Millennium party. By 1998 the first Bordeaux wine investment scam company appeared and they show no sign of abating. They often have links to other alternative investment scams like carbon credits and land banking.

In 2000 I launched the investdrinks website and then the investdrinks blog in 2010. I have twice – in 1999 and 2001 – won a Champagne Lanson Award for my investigative work and in 2012 a Born Digital Wine Awards for the best investigative wine story.

My other special wine interest is the Loire Valley. My blog Jim’s Loire, which I started in 2008, concentrates on this lovely region, its wine producers and their wines. I am the Loire’s Regional Chair for the Decanter World Wine Awards and look after the Loire for the Hugh Johnson Pocket Wine Book. Am a founder member of Les 5 du Vin – a co-operative wine blog.

I am a keen photographer and enjoy a wide range of music.

Szabadidőmben szeretek kikapcsolódni és élvezni az online kaszinójátékok izgalmát egy pohár bor mellett. Ez egy kellemes módja annak, hogy a kikapcsolódást izgalommal kombináljuk. A virtuális kaszinók világa a klasszikus nyerőgépektől kezdve a pókerig és a rulettig rengeteg játékot kínál, végtelen szórakozási lehetőséget biztosítva. Ahogy elmerülök a virtuális kaszinó hangulatában, mint itt: https://kaszinoworld.com/cashwin/, úgy találom, hogy a bor ízei és illatai fokozzák az általános élményt. Minden egyes korty kiegészíti a játékok várakozását és izgalmát, tökéletes egyensúlyt teremtve a szabadidő és a kikapcsolódás között. Legyen az egy ropogós fehérbor vagy egy robusztus vörösbor, a borválasztás egy csipetnyi kifinomultságot kölcsönöz a játékmeneteimnek.

Ráadásul az online kaszinójátékok és a bor kombinációja lehetővé teszi számomra, hogy egy hosszú nap után ellazuljak és kikapcsolódjak. Ez a szórakozás egy olyan formája, amelyet az otthonom kényelmében is élvezhetek, így egy mini kaszinóélményt varázsolva a kezem ügyébe.